Vårdans i Rostock 2017 - 3 dagar

Häng med på Vårdans i Rostock och välj mellan en 2-dagarsresa eller en 3-dagarsresa!  Som vanligt ska vi shoppa, äta gott och roa oss kungligt tillsammans. På 3-dagarsresan bor vi  på förnämliga Steigenberger Hotel Sonne mitt i staden. Här njuter vi av det centrala läget och hotellets bekvämlighet. På lördagskvällen spelar Citadellresor upp till dans och vi njuter av musik, mat och trevligt sällskap.

Status:
Fullt

Dagsprogram Vårdans 3 dagar

Dag 1

Efter upphämtning väntar färd genom Danmark till Gedser. Via färja till Rostock når Tyskland. Ombord har vi gott om tid att handla, äta en bit och koppla av. Väl i Tyskland passar vi på att stanna till för shopping. Vi checkar in på det centralt belägna Steigenberger Hotel Sonne. Under eftermiddagen och kvällen lockar säkert stadens butiker och restaurangutbud.

 

Dag 2

Efter frukost har vi en härlig heldag i Rostock. Stadens gågata och shoppingkvarter ligger bara rut hörnet från vårt hotell. På kvällen samlas vi för den stora begivelsen när en god middag serveras och Citadellbandet spelar upp till dans. Vi njuter av en härlig helkväll i dansens och musikens tecken.

Dag 3

På morgonen avnjuter vi hotellets frukostbuffé och kopplar av på hotellet. En morgonpromenad i de vackra om- givningarna eller så sitter vi bara kvar, njuter av utsikten och summerar intrycken efter kvällen igår. Under förmiddagen checkar vi ut lastar bussen och lämnar Rostock för den här gången.  Vi hinner med ett besök i någon ”gränsshop” i färjeläget innan färjan till danska Gedser väntar. Färden går vidare genom Danmark. Så småningom tornar den mäktiga Öresundsbron upp sig och vi är åter på svensk mark vid 18-tiden