Vårdans i Rostock 2017 - 2 dagar

Häng med på Vårdans i Rostock och välj mellan en 2-dagarsresa eller en 3-dagarsresa!  Som vanligt ska vi shoppa, äta gott och roa oss kungligt tillsammans. På 2-dagarsresan bor vi  på Hotel Kleine Sonne mitt i staden och festligheterna äger rum på Steigenberger Hotel Sonne precis mittemot.

Status:
Fullt

Dagsprogram Vårdans

Dag 1

Efter upphämtning väntar färd genom Danmark till Gedser. Via färja till Rostock når Tyskland. Ombord har vi gott om tid att handla, äta en bit och koppla av. Väl i Tyskland passar vi på att stanna till för shopping. Vi checkar in på det centralt belägna Hotel Die Kleine Sonne. Nu är det bara att njuta av staden eller bara koppla av innan det är dags för kvällens festligheter. Vi smörjer kråset, sjunger sånger och dansar till svängande toner.

Dag 2

På morgonen avnjuter vi hotellets frukostbuffé och kopplar av på hotellet. En morgonpromenad i de vackra om- givningarna eller så sitter vi bara kvar, njuter av utsikten och summerar intrycken efter kvällen igår. Under förmiddagen checkar vi ut lastar bussen och lämnar Rostock för den här gången.  Vi hinner med ett besök i någon ”gränsshop” i färjeläget innan färjan till danska Gedser väntar. Färden går vidare genom Danmark. Så småningom tornar den mäktiga Öresundsbron upp sig och vi är åter på svensk mark vid 18-tiden