Stockholm -sommar i Nordens Venedig

Stockholm är en av världens vackraste huvudstäder. Med sitt läge på 100-tals öar och fantastiska sevärdheter kan Nordens Venedig erbjuda en reseupplevelse av toppklass

Status:
Fullt

Dagsprogram Stockholm

Dag 1

Vi startar på morgonen ifrån Skåne och åker norrut längs E4:an. Vi anländer till härliga Stockholm under sen eftermid dag där vi checkar in på vårt hotell på Söder och ger oss snart i kast med att uppleva vår svenska huvudstad.

Dag 2-3

Under några dagar ska vi uppleva Stockholm och alla dess sevärdheter. Vi charmas av Gamla Stans bebyggelse, kommersen vid Hötorget, det kungliga palatsets storslagenhet och folkvimlet vid Stureplan. Under vår stadsrundtur får vi uppleva detta och mycket mer. Varför inte kröna dessa upplevelser med att följa med på en räkkryssning i Stockholm skärgård.

UTFLYKT (Bokas i samband med bokning av resan)

Räkkryssning i Stockholms skärgård
Under några timmar njuter vi av en härlig skärgårdstur med räkor, musik, dans och vid fint väder strandhugg med bryggdans. En härlig båttur med underbara vyer. Pris 370:-

 

Dag 4

Efter frukost är det dags att lasta bussen och lämna Stockholm för den här gången. Vi styr färden söderut och stannar till för måltider och kaffe på vägen. Under kvällen är vi tillbaka i Skåne efter en givande vistelse i vår svenska huvudstad.