Rostock Shopping

Följ med oss på vår populära och prisvärda shoppingresa till Rostock. Vi provianterar ordentligt, besöker många av Rostocks alla butiker och hinner njuta och koppla av. Rostocks vackra centrum ligger bara ett stenkast från vårt mycket centralt belägna hotell.

 

Status:
Fullt

Dagsprogram Rostock

Dag 1

Vi startar på morgonen för vidare färd över Öresundsbron och genom Danmark. I Gedser väntar Scandlines färja på att ta oss till Rostock. Färjan tar knappt två timmar och vi är i land vid 13.30-tiden. Vi kör direkt till centrala Rostock. Längs gågatan varvas mysiga boutiqer med varuhus. Vi checkar in på centrala och mysiga Hotel Kleine Sonne. Nu är det fri tid att uppleva stadens shoppingutbud- här finns något för alla smaker.

Dag 2

Vi njuter av en härlig frukost på hotellet och tar det lugnt på morgonen. Efter utcheckning finns gott om tid att spendera i centrum. En lunch eller en sista runda för att fylla shoppingkassarna kanske lockar. Sedan beger vi oss mot hamnen för den avslutande shoppingen. Via färjelinjen Rostock-Gedser och därefter genom Danmark och över Öresundsbron når vi sedan Malmö ca 19.00 innan vi reser vidare mot respektive avstigningsort.