Rostock Julmarknad 3 dagar InterCity Hotel

Rostock har blivit en av de mest populära julmarknadsstäderna för oss svenskar. Denna fantastiska hansastad med sin vackra arkitektur ligger på bekvämt avstånd från Sverige. Med sin trevliga gågata som erbjuder så mycket utöver själva julmarknaden är Rostock den perfekta shoppingstaden. Vi bor på InterCity Hotel.

Status:
Fullt

Dagsprogram Rostock

Dag 1

Via Öresundsbron tar vi oss genom Danmark och fortsätter med färjan till Tyskland. Vi gör de första inköpen innan vi checkar in på vårt hotell. Nu är det bara att börja utforska staden och den vackra julmarknaden.

Dag 2

Frukost. Hela dagen står till förfogande i Rostock och hör finns mycket att se och göra. Varför inte ett besök i den mäktiga Mariakyrkan eller spendera ett par timmar inne på den stora shoppinggallerian 100 meter längre bort. Kvällen spenderas på egen hand. 

Dag 3

Frukost. Förmiddagstimmarna kan ni välja att bara ta det lugnt på rummet eller spendera ett par timmar på stan. Kanske en tidig lunch innan vi tar plats i bussen för att påbörja resan mot Sverige. Vi tar färja över till Danmark och beräknas anlända till Malmö ca kl. 19.30.