Rostock Julmarknad 3 dagar

Rostock har blivit en av de mest populära julmarknadsstäderna för oss svenskar. Denna fantastiska hansastad med sin vackra arkitektur ligger på bekvämt avstånd från Sverige. Med sin trevliga gågata som erbjuder så mycket utöver själva julmarknaden är Rostock den perfekta shoppingstaden. Vi bor centralt, granne med rådhuset och på helgresorna har vi inkluderat första kvällens middag i priset!

Pris från:
2 450:-
Dagar:3
Bussresa, bro-och färjeavgifter, boende i dubbelrum inkl. frukost (På resan med avgång 1/12 ingår middag första kvällen), stadsrundtur, reseledare, vägskatter och moms.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram Rostock julmarknad 3dgr

Dag 1

Via Öresundsbron tar vi oss genom Danmark och fortsätter med färjan till Tyskland. Vi gör de första inköpen innan vi checkar in på vårt hotell. Med julmarknaden runt hörnet är det bara att börja utforska staden. På helgresorna är det också gemensam middag på hotellet första kvällen.

Dag 2

Frukost. Hela dagen står till förfogande i Rostock och hör finns mycket att se och göra. Varför inte ett besök i den mäktiga Mariakyrkan eller spendera ett par timmar inne på den stora shoppinggallerian 100 meter längre bort. Kvällen spenderas på egen hand. Fråga gärna reseledaren om restaurangtips.

Dag 3

Frukost. Förmiddagstimmarna kan ni välja att bara ta det lugnt på rummet eller spendera ett par timmar på stan. Kanske en tidig lunch innan vi tar plats i bussen för att påbörja resan mot Sverige. Vi tar färja över till Danmark och beräknas anlända till Malmö ca kl. 19.30.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/11Se allaRostock julmarknad 3 dagarMer än 82 450:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/12Se allaRostock julmarknad 3 dagarFullbokad, väntelista2 790:-Boka på väntelistaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/12Se allaRostock julmarknad 3 dagar22 450:-BokaMer information