Påskfirande i Bremen

Vi umgås har trevligt och firar påsken tillsammans i underbara Bremen! Det bjuds på stadspromenad i Bremen, en båttur på Weser och goda gemensamma middagar. Vi bor centralt på högklassiga Radisson Blu Hotel.

Status:
Fullt

Dagsprogram Påskfirande i Bremen

Dag 1

På morgonen lämnar vi Skåne för färd över Öresundsbron. Bussen rullar vidare genom Danmark till Rödby för färjeresa till Puttgarden. Färden fortsätter sedan mot Bremen. Under seneftermiddag anländer vi till Bremen och checkar in på vårt centralt belägna  Radisson Blu Hotel för tre nätter. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2

Denna Långfredag gör vi en guidad rundtur till fots i den medel tida stadskärnan. Utbudet i Bremen är stort när det gäller shopping och dess historiska sevärdheter! På eftermiddagen gör vi en vacker båttur på Weser. På kvällen samlas vi alla åter för att promenera till en trevlig restaurang för en gemensam middag.

Dag 3

Efter frukost har vi en heldag att tillbringa i Bremen. En shoppingrunda i stadens butikstäta kvarter eller en tur på påskmarknaden kanske lockar. Under kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 4

Efter frukost är det dags att lämna Bremen Vi stannar till för av slutande inköp vid en gränsbutik. Via Puttgarden - Rödby och Öresundsbron når vi åter svensk mark för vidare färd till respektive avstigningsort.