Om företaget

Hyllinge Buss ingår numera i Citadellresor AB är idag ett välkänt begrepp inom bussresebranschen. Dagens resebolag har 35 år på nacken och företaget har blivit en av Sydsveriges mest kända researrangörer.

För Hyllinge Buss har alltid resenären stått i centrum och genom att erbjuda kvalitetsresor till ett bra pris har Hyllinge Buss många återkommande resenärer. Återkommande resenärer och trogen personal har kommit att ge resor med Hyllinge Buss sin alldeles speciella prägel. Här är atmosfären personlig och trivsam och gör i sig resan till en minnesvärd upplevelse.

I den omfattande programkatalog som Hyllinge Buss presenterar varje år finns det mesta av Europa representerat. Här finns allt ifrån kortare veckoslutsresor till längre resor till mer långväga resmål. Medelhavets soldränkta stränder lockar många, andra söker sig till storstadslivets puls, medan åter andra söker lugnet och stillheten i fantastiska naturscenerier och vill uppleva det vackraste av vad Europa har att erbjuda. Självklart finns allt representerat i Hyllinge Buss breda programutbud. Kort sagt här finns något för alla att upptäcka.

Sedan ett par år arbetar vi tillsammans med Citadellresor och har som ambition att varje år förnya sitt program med nya resmål vilket gör att de trogna kunderna ständigt har nya resmål att upptäcka.

Bra priser, varierat program en personal med den speciella 'Hyllinge känslan' är något av det som gjort att skaran av resenärer som valt att resa med företaget har blivit allt större år från år. Något som vi på Hyllinge Buss är glada och stolta över.