Kiel Julmarknad

Kiel var under många år en viktig varvs- och sjöfartsstad. Idag präglas staden av studentliv, avslappnad livsstil och storstadskänsla. Läget vid den vackra Kielfjorden, den moderna innerstaden och Dänische Straße, Kiels ”finrum” med välbevarade byggnader från ”Gründerzeit”-perioden är detaljer som gör Kiel till en härliga stad. Följ med på vår traditionella julresa till Kiel och upplev julmarknaden och den fantastiska julskyltningen. Vi bor centralt, på gångavstånd till butiker och julmarknad. Kan det bli bättre?

Pris från:
2 390:-
Dagar:3
Bussresa, bro-och färjeavgifter, boende i dubbelrum inkl. frukost, stadsrundtur, reseledare, vägskatter och moms
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram Kiel Julmarknad

Dag 1 Skåne – Kiel

Vi lämnar Skåne på morgonen. Via Öresundsbron till Danmark och färja Rödby-Puttgarden når vi Tyskland. Vi anländer till Kiel under eftermiddagen och checkar in på det centralt belägna InterCity Hotel. En liten kvällspromenad och en god middag på egen hand får avsluta kvällen.

Dag 2 Kiel

Dagen börjar med en frukostbuffé. Hela dagen tillbringar vi i den trevliga staden Kiel med dess fantastiska julmarknad. På kvällen avnjuter vi middag på egen hand.

Dag 3 Kiel – Skåne

Efter frukost sätter vi oss tillrätta i bussen och påbörjar vår färd mot Sverige. Väl i Puttgarten tar vi ärjan över till Rödby. Bussen rullar sen vidare igenom Danmark och över Öresundsbron.Under kvällen är vi tillbaka på svensk mark med många trevliga minnen!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/12Se allaKiel julmarknad 3 dagarFullbokad, väntelista2 390:-Boka på väntelistaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/12Se allaKiel julmarknad 3 dagarMer än 82 390:-BokaMer information