Hildesheim Julmarknad 3 dagar

Hildesheim lockar med ett charmigt centrum, små butiker, en pittoresk julmarknad och ett förnämligt boende. Vi bor förstklassigt mitt på torget med julmarknaden direkt utanför dörren. Gör gärna en paus från julmarknaden på hotellet med en kopp kaffe i härlig miljö eller varför inte en skön stund i poolen och bastun? Största nackdelen är att vi måste hem igen!

Status:
Fullt

Dagsprogram Julmarknad i Hildesheim

Dag 1

Efter uppsamling på respektive ort så börjar vi vår gemensamma färd. Via Öresundsbron och färjan Rödby-Puttgarden når vi Tyskland. Vi passerar Lübeck, Hamburg och Hannover. Senare under eftermiddagen når vi Hildesheim, där vi checkar in på Van der Valk Hotel, direkt vid Hildesheims vackra torg. Här bor vi precis intill julmarknaden. Under kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
 

Dag 2

Vi inleder dagen med en stadspromenad där vi bekantar oss med Hildesheims centrum, Michaeliskirche och Domen med den tusenåriga klätterrosen. Resten av dagen tillbringar vi på egen hand i staden. Varför inte lite shopping eller kanske avkoppling i hotellets relaxavdelning innan kvällens middag.
 

Dag 3

Efter frukost börjar vår resa norrut. Vi gör sedvanliga stopp efter vägen och når snart färjeläget i Puttgarden. Under kvällen återser vi Öresundsbron och vid19.30-tiden är vi tillbaka i Malmö för vidare resa mot respektive avstigningsort.