Helmut Lotti - Come Back Tour 2017

Efter lång tystnad släpper nu Helmut Lotti en ny skiva och ger sig ut på en ”Come Back Tour”. På sitt nya segertåg besöker han bl.a. Kiel där vi passar på att lyssna på hans fantastiska röst och härliga musik. En lysande stjärna är tillbaka!

Status:
Fullt

Dagsprogram Helmut Lotti

Fredag 5 maj 2017

Musikbussen startar i Ängelholm kl. 06.oo och stannar för påstigning i Helsingborg, Landskrona, Lund Löddeköpinge och Malmö.  Via Öresundsbron kommer vi till Karlslunde för sedvanlig bensträckare och busskaffe.  Via Stora och Lilla Bält är vi framme i Kiel på eftermiddagen. Här tar vi Hotel Astor mitt i centrala Kiel. Tid finns för lite shopping innan vi äter en god middag inkl. dryck.  Kl. 20.oo bänkar vi oss på Sparkassen Arena för konserten med Helmut Lotti. Efter konserten promenerar vi tillbaka till hotellet.

Lördag6 maj 2017

Efter sovmorgon och en välsmakande frukostbuffé lastar vi bussen och lämnar Kiel Vi gör uppehåll för ”gränsshopping” innan färjan tar oss från  Puttgarden till Rödby.  På vägen till Malmö gör vi en bensträckare i Karlslunde och är hemma vid 18.3o-tiden.