Helene Fischer Live i Berlin 2018

Nu ger sig Tysklands mest lysande artist sig åter ut på turne! Hennes förra show sågs av totalt 1,2 miljoner åskådare. Den här gången briljerar hon med en ny färgstark turné. Att showen är producerad av Cirque du Soleil borgar för någonting alldeles extra. I Mercedes Benz Arena får vi njuta av en magisk föreställning med denna superstjärna. Som vanligt har vi fått bra platser (se beskrivning nedan) ! Ta chansen och upplev Helene Fischer live på en av Tysklands största scener samtidigt som ni kan njuta av den tyska huvudstaden.

Pris från:
4 590:-
Dagar:3
Resa i modern turistbuss, alla bro- och färjeavgifter, 2 övernattningar i dubbelrum, alla i programmet angivna måltider, sightseeingtur i Berlin, biljetter till Helene Fischers konsert på Mercedes Benz Arena,reseledare,vägskatter och moms.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram Helene Fischer Live i Berlin 2018

Måndag 5/2 2018

Musikbussen startar i Ängelholm på morgonen och stannar för påstigning i Helsingborg, Landskrona, Lund och Malmö. Via Öresundsbron åker vi genom Danmark till Gedser. Där åker vi färja´kl. 11.00 över Östersjön till Rostock. Vid 17-tiden är vi framme i centrala Berlin. Vi åker direkt till vårt trivsamma hotell, Sorat Hotel Ambassador som ligger i absoluta centrum i västra Berlin, bara ett ”stenkast” från Kudamm och Europacenter. Efter incheckning och kanske en egen promenad i omgivningarna träffas igen för gemensam middag på en närbelägen restaurang.


Tisdag 6/2 2018

Efter en riklig och välsmakande frukostbuffé tar vi åter plats i bussen för att använda några förmiddagstimmar åt en intressant rundtur bland Berlins många sevärdheter. Efter sightseeingturen står eftermiddagen till fritt förfogande för egna strövtåg, shopping etc. på och kring Kurfürstendamm. Här finns något för alla smaker! Senare på eftermiddagen träffas vi igen på hotellet för att bege oss mot en gemensam middag och därefter fortsätta till Mercedes Benz Arena där vår favorit Helene Fischer drar igång kl. 20:00. Nu är det bara att njuta av en helkväll med Helene. Efter konserten återvänder vi till vårt hotell.


Onsdag 7/2 2018

Hemresan startar efter frukost och går tillbaka norrut mot Rostock. Där det blir tid för lite traditionell och prisvärd shopping innan vi rullar vidare sista biten mot Überseehafen. Klockan 13.00 avgår färjan från Rostock och ombord äter vi en avslutningslunch inkl. dryck. Sista etappen genom Danmark går från Gedser via Öresundsbron till Malmö, dit vi anländer vid 18.30-tiden.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/2Se allaHelene Fischer 2018 Live i BerlinFullbokad, väntelista4 590:-Boka på väntelistaMer information