Hansi Hinterseer Live i Rostock 2017

Folkmusikens stjärna Hansi Hinterseer besöker nu Rostock. Under mottot ”En kväll med vänner” uppträder han tillsammans med Nockalm Quintett och Grand Prix vinnarna i folkmusik, Sigrid & Marina. I Rostock har vi lyckats få fina biljetter på parkett. Missa inte chansen till en härlig kväll och förstklassig underhållning under två härliga dagar i Rostock

Status:
Fullt

Dagsprogram Hinterseer 2017 i Rostock

Söndag 15/10 2017 februari 2016.

Musikbussen startar i Ängelholm kl. 06.oo och stannar för påstigning i Helsingborg, Landskrona, Lund Löddeköpinge och Malmö. Via Öresundsbron kommer vi till Karlslunde för sedvanlig bensträckare och busskaffe. Via färja Gedser-Rostock är vi framme i Rostock vid 14.3o-tiden, där vi tar in på InterCity Hotel. Tid finns för lite shopping innan vi under sen eftermiddag träffas för kvällens stora begivenhet. Kl. 18.oo bänkar vi oss i Stadthalle för konserten med Sigrid & Marina, Hansi Hinterseer och Nockalm Quintett. Efter konserten promenerar vi tillbaka till hotellet för lite kvällsvickning med dryck.


Måndag 16/10 2017

Efter en lugn morgon och en välsmakande frukostbuffé lastar vi bussen och lämnar Rostock Vi gör uppehåll för ”gränsshopping” innan färjan tar oss från Rostock till Gedser. Ombord låter vi oss smaka av fartygets buffé. På vägen till Malmö gör vi en bensträckare i Karlslunde och är hemma vid 18.3o-tiden.