Bremen Julmarknad 4 dagar

Bremens julmarknad anses vara en av de vackraste i landet. Rådhustorget lever upp och med alla medeltida hus runt Böttcherstrasse känns det som man färdats många hundra år tillbaka i tiden. Prova ett av rådhuskällarens 6000 viner eller shoppa på Bremens nära 5 km långa shoppingstråk. Vi bor perfekt på Best Western Hotel Schaper-Siedenburg, som erbjuder bekvämt gångavstånd till centrum. Inget går upp mot Bremen i juletid!

Status:
Fullt

Dagsprogram Bremen Julmarknad 4 dagar

Dag 1

Efter att vi stigit på vid respektive påstigningsort tar vi oss över Öresundsbron. Vi färdas genom Danmark och tar sedan färjan från Rödby till Puttgarden. Vi stannar på vägen för att proviantera. Senare på eftermiddagen når vi Bremen och checkar in på centrala Best Western Hotel Schaper-Siedenburg. Visst vill man ut och uppleva julmarknaden med en gång? Här finns mycket att utforska!

Dag 2

Efter frukost är det tid för en stadsrundvandring till fots för de som så önskar. Vi får se det fantastiska rådhuset, Rolandstatyn, Böttcherstrasse och de omtalade Stadsmusikanterna. De medeltida husen där tunnbindarna höll till hör också till stadens viktiga sevärdheter. Efter rundvandringen vet vi precis vart vi ska gå för att få ut som mycket som möjligt av besöket. Och när magen kurrar njuter vi av julmarknaden med all mat och dryck! Kanske en klassisk Bratwurst på marknaden eller en mysig middag i Rådhuskällaren.

Dag

Vi har ännu en heldag att njuta av Bremen på egen hand. REtt besök på den medeltida julmarknaden kanske kan locka!