Berlin Julmarknad 3 dagar

Mitt i Europa ligger vår närmaste världsmetropol, Berlin. Med en julmarknad i varje stadsdel så är utbudet stort. På gångavstånd från vårt hotell ligger stadens mest eftertraktade shoppingområde med småbutiker, varuhus, caféer, restauranger och givetvis julmarknader. För den som tröttnar på shopping är det kulturella utbudet i stort obegränsat. Samma gäller för stadens otaliga restauranger så det är bara att välja och låta sig smaka. På lördagen finns det möjlighet att boka en fantastisk scenshow på Friedrichstadt Palast. (Bokas i samband med bokning av resan)

Status:
Fullt

Dagsprogram Berlin julmarknad 3 dagar

Dag 1

Vi åker via Danmark till Tyskland och fortsätter vår färd mot Berlin. Vi checkar in på vårt hotell. Här, mitt i Berlin, har vi alla möjligheter att både tillsammans och på egen hand utforska denna spännande stad. Man behöver inte gå många meter för att hitta trevliga restauranger och barer. För de som önskar hjälper reseledaren gärna till med rekommendationer för kvällens middag.

Dag 2

Efter frukost gör vi en intressant guidad stadsrundtur. Vi ser nya Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Domen, Riksdagshuset och mycket mer. Resten av dagen står till fritt förfogande. Strosa omkring på julmarknaderna, shoppa i de många varuhusen eller ta del av det enorma kulturella utbudet. På kvällen tipsar reseledaren gärna om middagsrestauranger.

Dag 3

Efter frukost lämnar vi Berlin för den här gången. Innan vi tar färjan över till Danmark hinner vi med ett besök vid en gränsbutik. Via Öresundsbron anländer vi Malmö ca kl 19:30.